Sponsorzy Programu Stypendialnego

Gala Programu Stypendialnego – edycja 2013/2014

Podczas uroczystej Gali, która odbyła się 8 października 2013 roku, poznaliśmy kolejnych stypendystów Programu Stypendialnego, organizowanego przez  Stowarzyszenie i pod patronatem Starosty Powiatu Lubaczowskiego Pana Józefa Michalika.

Czeki w wysokości 1500 złotych odebrali : Aleksandra Pachołek z Liceum Ogólnokształcącego w Lubaczowie, Monika Szawłoga z Zespołu Szkół w Lubaczowie, Bartosz Bryk z Liceum Ogólnokształcącego w Lubaczowie, Patryk Charysz z Zespołu Szkół w Lubaczowie i Grzegorz Myćka z Liceum Ogólnokształcącego w Lubaczowie.

Uroczystość ta była też  okazją aby podziękować fundatorom za hojność i wielkie serce. Wśród nich na szczególną uwagę zasługują:  Domex Technika Grzewcza Waldemar Bogusz, Agro-Mal Jan Pokrywka i Wspólnicy, lek. med. Beata Rosińska, Stanisława Knap Ubezpieczenia, NZOZ Lumed Zbigniew Mindziak, Jolanta Kolbuch, Jacek Krzemieniecki, Jakub Chmiel – Janusz Krzaczyński – Energia S.C., Gabinet Weterynaryjny „Salamandra” lek. wet. Małgorzata Koszykowska, Poseł na Sejm RP Tomasz Kulesza oraz Powiatowy Bank Spółdzielczy w Lubaczowie.

Wszystkim, którzy uczestniczyli w tej uroczystości i wsparli zarazem naszą inicjatywę składamy serdeczne podziękowania.