Sponsorzy Programu Stypendialnego

VII edycja Programu Stypendialnego

Przed nami VII  edycja Programu Stypendialnego organizowanego przez Stowarzyszenie Rozwoju Edukacji działające przy Liceum Ogólnokształcącym im. Tadeusza Kościuszki w Lubaczowie.

Nasze działania objęte są Honorowym Patronatem Starosty Powiatu Lubaczowskiego Pana Józefa Michalika.

W tym roku Bank Spółdzielczy w Lubaczowie, który jest głównym sponsorem Programu Stypendialnego, chce przede wszystkim przyznać cztery stypendia dla uczniów o szczególnych zdolnościach matematyczno – ekonomicznych. Jeżeli w danej edycji nie zgłoszą się uczniowie o takich zdolnościach, to środki Banku zostaną przeznaczone dla pozostałych wnioskodawców. Środki na kolejne stypendia pochodzą z wpłat od innych Darczyńców.Planujemy wręczyć 9 czeków stypendialnych.

Dodatkowo, po raz kolejny, planujemy przyznać stypendium dla ucznia uzdolnionego sportowo oraz dla ucznia o zdolnościach artystycznych (szczegółowe informacje w Regulaminie Programu Stypendialnego).

Na stronie internetowej Stowarzyszenia: www.stowarzyszenie.lo-lubaczow.pl znajdują się dokumenty do pobrania: regulamin, wniosek, plan rozwoju i oświadczenie. Dokumenty można składać od 08.10.2018 do 19.10.2018, w godzinach  10.00 – 14.00 w pokoju administracji w Liceum Ogólnokształcącym w Lubaczowie.

W razie pytań prosimy o kontakt z Panem Markiem Chmielem – tel.515 370 479, adres e-mail:  marekchm@poczta.fm.

1.Regulamin – pobierz.

2. Stypendium artystyczne – stypendium-artystyczne-wniosek, plan-rozwoju, oświadczenie-opiekuna-artystycznego,oświadczenie

3. Stypendium naukowe – stypendium-naukowe-wniosek, plan-rozwoju, oświadczenie

4. Stypendium sportowe – stypendium-sportowe-wniosek, plan-rozwoju, oświadczenie-trenera, oświadczenie